Dome53

Met behulp van de proefdome en zeven zelfsturende teams, onderzoeken we hoe de dome er uit moet gaan zien, maar ook wat voor soort content gaan we laten zien in de dome?

Dome53

Bekijk hier de korte uitleg over Dome53. Heb jij nog een idee of een bijdrage voor de Dome?Ideeën voor Dome53

Bekijk hier de korte film over Dome53 met enkele mogelijkheden voor de Dome. Heb jij nog een idee voor de Dome?

3D-presentatie

3D-presentatie, gemaakt door studenten van Saxion, tijdens de internationale projectweek begin februari 2013. Wil je ook meewerken? 

Ideeën 

De beelden die het makkelijkst realiseerbaar en het meest origineel zijn, zijn het meest logisch voor ons om uit te werken. Dit zijn de volgende ideeën:

DJ met 360 graden beelden

Er worden feesten in de Dome gehouden. Hierbij wordt een DJ ingehuurd en de beelden die hierbij worden getoond hebben te maken met het thema van het feest. Ook is het de bedoeling dat er veel gebruik wordt gemaakt van verschillende lichten.

Tijdsgebonden evenementen

Dit zouden evenement als een vuurwerkshow met oude en nieuw en een kerstdiner met kerst kunnen zijn. Er wordt dus een evenement gehouden die met die tijd van het jaar te maken heeft.

Bedrijfspresentatie

Bedrijven kunnen de Dome afhuren om hier bedrijfspresentaties of netwerkborrels te houden voor hun gasten.

Rondleidingen

In deze film worden verschillende beelden van plekken in Nederland getoond. Je loopt dus als het ware door Nederland en krijgt hierbij informatie over de verschillende plekken.

Concert

In de Dome worden verschillende concerten getoond. Die kunnen recente concerten zijn waar je net niet bij kon zijn, maar ook concerten uit het verre verleden. Ook kan het zijn dat er aan de andere kant van Nederland een concert wordt gegeven, maar dat jij niet in de gelegenheid bent om dit concert daar te bezoeken. Er wordt dan een livestream van het concert inclusief effecten getoond.

Sportlessen 

Er zijn verschillende soorten sporten waar niet veel attributen bij nodig zijn. Denk hierbij aan yoga, kickboksen, zumba, streetdance, etc. Deze lessen kunnen gegeven worden in de dome met een bijbehorende achtergrond.

Quiz

Er worden verschillende quizzen gegeven in de Dome. Denk hierbij aan een pubquiz of kahoot met bijbehorende achtergrond.

Theater

Er worden verschillende voorstellingen gegeven in de Dome met bijbehorende achtergrond.

Livemuziek

Er treden verschillende soorten bands en zangers op met bijbehorende achtergrond.